Röstischotel met aubergine en parmaham
20 minuten bereidingstijd
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Verhit in een ruime koekenpan de helft van de olijfolie. Bak de rösti in 10-15 min. goudbruin en knapperig
- Verhit intussen in een tweede koekenpan de resterende olijfolie. Fruit de ui met de knoflook 1 min. Schep de aubergine erdoor en bak de blokjes in nog 5 min. gaar. Scheur intussen de ham in repen en ris de blaadjes van de takjes tijm
- Schep de rösti met de tijm door de aubergine. Schep er de ham en de rucola door en bestrooi met zout en peper naar smaak
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 535 kcal
- 31 g vet waarvan 5 g verzadigd
- 46 g koolhydraten
- 14 g eiwit
- 8 g vezels
- 1,6 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen